2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Fakültemiz programlarına kayıt yaptıran öğrenciler için katılım zorunlu olan 2019-2020 Üniversite Yaşamına Uyum Programı 11-13 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Program için buraya tıklayınız. Bu dersten (UYM103) başarılı olmadan mezun olma imkanı bulunmadığından, katılımın zorunlu olduğunu ve geçmiş dönemlerde bu dersten başarılı olamamış öğrencilerin de programa katılmaları gerektiği unutulmamalıdır.

Ayrıca yeni kayıt yaptıran (UYM103 dersini kodlayan) öğrencilerimizin 17 Eylül 2019 Salı günü Rektörlük tarafından gerçekleştirilecek programa da katılmaları gerekmektedir. Program hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

11-13 Eylül 2019 tarihleri arasında da 17 Eylül 2019’da da katılım için yoklama alınacağı ve not verilmesinde devamın önemi yüksek olduğu için katılmanız gerekmektedir.

17 Eylül 2019 Salı günü gerçekleştirilecek programa katılım için öğrenciler (sadece birinci sınıf derslerinde) devamdan muaf sayılacaktır. Üst sınıflardan dersi alan öğrencilerin etkinliğe katılımı zorunludur ancak derslerindeki devamsızlıkları kendi sorumluluklarındadır (muafiyet yoktur).