Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı CNR Fuarcılık tarafından 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium’da gerçekleşmiştir.

Fuar’ın açılışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Fuar’a Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihan Özdemir Sönmez, araştırma görevlilerimiz, uzmanlarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte 9 kişilik bir ekiple katılım sağlanmıştır. Fuar’da Uygulamalı Bilimler Fakültesi lisans ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı lisansüstü programlarının tanıtımı için hazırlanan stantlara başta T.C. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ceylan olmak üzere katılımcıların büyük çoğunluğunca ilgi gösterilmiştir.