Bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Disiplinlerarası İnşaat Mühendisliği – Mimarlık – Şehir Planlama Sempozyumu (World Multidisciplinary Civil Engineering –Architecture – Urban Planning Symposium) 12-16 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag Kenti’nde gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş,  öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin, Yrd. Doç. Dr. Yeşim Aliefendioğlu, Bölümümüz Uzmanları’ndan Sinan Güneş ile Ümit Gedik ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı doktora öğrencilerinden H. Handan Yücel Yıldırım ile yüksek lisans öğrencilerinden Neşet Kutay Karaca’nın katıldıkları sempozyumda aşağıda belirtilen bildiriler sunulmuştur:

• Sinan Güneş, Ümit Gedik and Yeşim Aliefendioğlu; The Impact of Structural Damage in Urban Transformation Decision Making; The Ankara Example,
  • Neşet Kutay Karaca and Arzuhan Burcu Gültekin; Business Management in Sustainable Buildings,
  • H. Handan Yücel Yıldırım, Arzuhan Burcu Gültekin and Harun Tanrıvermiş, Evaluation of Cities in the Context of Energy Efficient Urban Planning Approach.