Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından 19 Ekim – 23 Kasım 2018 tarihleri arasında bu sene 3’üncüsü düzenlenen ve farklı illerden üniversitelerin inşaat mühendisliği, mimarlık, işletme, ekonomi, muhasebe, uluslararası ticaret, maliye, işletme mühendisliği, çevre mühendisliği, peyzaj mimarlığı, gayrimenkul geliştirme ve şehir bölge planlama bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı “ProCE 2018” gayrimenkul geliştirme yarışmasına, Fakültemiz Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yeşim Aliefendioğlu’nun danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerimizden Burak Kaya, Abdullah Esenli, Aynur Yılmaz, Derya Daloğlu ve Elif Aygün katılarak, 33 grup arasında yapılan yarışmada ilk 5’e girme başarısını göstermişlerdir.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.