2017-2018 eğitim-öğretim yılı üniversite giriş sınavları sonuçlarına göre Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne dereceyle yerleşme başarısını gösteren öğrenciler için Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde 14.12.2017 Perşembe günü tören düzenlendi. Bu başarıyı sağlayan her bir öğrencimize Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’in imzasını taşıyan kutlama belgeleri ile Ankara Üniversitesi’nin armağanları verildi. 14 Ağustos 2014 yılında kurulan ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini almaya başlayan Fakülte’mizde Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü’ne birinci sırada yerleşen Kahraman Kaan AKAR, ikinci sırada yerleşen Buğra Gülce ve üçüncü sırada yerleşen Semanur TURAN ile Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri Bölümü’ne birinci sırada yerleşen Merve Rufe METİN’e hediyeleri Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ tarafından takdim edildi. Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yeşim ALİEFENDİOĞLU ve Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fatih TANK’ın da katıldığı törende kutlama belgesi alan öğrencilerimizin başarılarının devamlarını dileriz.