Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen doğa gezisi yaklaşık 30 Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü öğrencisinin katılımıyla Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü Olimpik Yüzme Havuzu önünden hareketle başlayıp Çamlıdere İlçesinde yer alan Aluçdağ Tabiat Parkı’yla devam etti. Tabiat Parkını görmek ve tanımak amacıyla Park’ta doğa yürüyüşü yapan öğrencilerimiz daha sonra kendileri için hazırlanan aktivitelerin yapılacağı Tabiat Parkı’nda bulunan Macera Parkı’nda yüksek ip parkuru, zipline, tırmanma duvarı, dev salıncak ve okçuluk gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi. Akşam kamp ateşi yakan öğrenciler ertesi gün at biniciliği ve olta balıkçılığı aktivitelerini de gerçekleştirdikten sonra keyifli bir şekilde doğa gezisini bitirdiler.